Services

Home / Services

Services

Consultancy, IT Support en Training

 

Met onze jarenlange IT ervaring helpen wij us doorheen uw IT projecten, geven wij raad en advies, maar kunnen wij ook de support functie op ons nemen voor uw medewerkers en geven wij opleiding in de meest courante Microsoft paketten en Windows omgeving.

 

Netwerken, Hardware en Herstellingen

 

Van kleine bekabelde of draadloze routers tot volledige serverrooms, PC@Work zorgt voor de aansluiting uw IT-infrastructuur en de uitbouw van uw netwerk.

 

Firewalls

 

Uw netwerkbeveiliging is ook onze zorg. Dankzij een samenwerking met Watchguard kunnen we u een firewall bieden die meer is dan alleen maar een klassieke firewall. Dankzij de UTM mogelijkheden is er zeer veel mogelijk op gebied van beveiliging en rapportering.

 

Document Solutions

 

Dankzij onze samenwerking met de firma Sharp kunnen wij ook toonaangevende copiers en multifunctionals aanbieden. De technologie die Sharp ontwikkeld blijft steeds een stap voor op zijn concurenten.

Anti-Virus

 

Wij verdelen verschillende anti-virus softwares ter bescherming van virussen en malwares die de dag van vandaag heel actueel in het nieuws komen. Heeft u nog geen Anti-Virus, dan kunnen wij u helpen om de beste keuze te maken.

 

VoIP Telefonie

 

Onze Grandstream Voice over IP oplossingen genieten momenteel veel aandacht van onze klanten. Heeft u ook interesse om gebruik te maken van een flexibel en goedkoop telefoniesysteem aarzel dan niet meer info te vragen. Onze PBX heeft uitgebreide mogelijkheden die ook het afstandswerken en BYOD (bring your own device) ondersteunen.

 

Webbuilding en Webhosting

 

Ook zorgen wij voor het beheer van uw webdomeinen en het beheer van uw websites

 

Camerabewaking

 

Foscam cameras zijn gebruiksvriendelijk, IP geconnecteerd op het network en worden aangesloten op BlueIris software om de cameras ten alle tijden te kunnen monitoren, zelfs vanop uw smartphone.

 

Telenet Business Partner

 

Voor uw professionele aansluitingen voor data en telefonie werken wij als business partner samen met Telenet.

PC@Work

 

 

Zetel :

Schubbeek 11

3210 Lubbeek

Kantoor :

Nieuwstraat 123c

3370 Boutersem

Tel: 016/98.01.64

Gsm: 0472/37.55.78

© Copyright 2017. All Rights Reserved.